ПОВЕЌЕ ТЕМПЛЕЈТИ НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
Почетна Проекти За нас Нашиот тим Прогрес Локација

Добредојде на твојот сајт

На ова место ќе стои слоганот за твојата фирма.

Проекти


Куќа

Зграда

Мост

За нас


Импексел2 е градежна компанија основана 1994 година од страна на г-дин Неим Хусеини. По неговораководство, во годините што следуваа компанијата прерасна во една од водечките градежни оперативи во Република Македонија. Импексел2 е првата приватна компанија во Македонија која што започнада се занимава со производство на готов бетон. Од тогаш, компанијата почна да се наметнува на пазарот со изведби на помали приватни и комерцијални објекти, и да работи врз проекти кои го збогатуваа компаниското портфолио, но, воедно, овозможи и стекнување со непроценливо исклуство во оваа дејност. Благодарение на големата посвеноста на вработените, разноликоста на проектите и обем на дејности постојано се збогатува, така што денес, Импексел2 врши работи од сферата на проектирањето и надзорот, па сè до целосна сопствена инвестиција и изведба на големи објекти и станбени комплекси.

Нашиот тим


Трајанка Трајанова

 • 078 123 456
 • trajanka@arch.com
 • Архитект

Трајан Трајанов

 • 078 654 321
 • trajan@arch.com
 • Архитект

Илдерин Лиу

 • 078 123 456
 • ilderin@arch.com
 • Архитект

Стојанка Стојанова

 • 078 654 321
 • stojanka@arch.com
 • Архитект

Прогрес


Отворени за соработка

100%

Исполнителни

80%

Удел на пазарот

45%

Задоволни клиенти

99%

Локација